kantoorWij hebben jarenlange ervaring in het professioneel verzorgen van cursussen op maat. Een voorbeeldje is een maatwerkopleiding Cybersecurity Awareness.
Daar blijft het wat ons betreft niet bij maar begint het pas. Bijvoorbeeld; hoe haal je als geoefend gebruiker nog meer uit je pakket!. Hoe kan ik gegevens uit mijn financieel- of ERP pakket halen. Hoe importeer ik het naar een Office pakket (Word, Excel, Access, SharePoint).
Hoe kan ik snel analyses/rapportages maken uit grote hoeveelheden data? En hoe exporteer ik het weer terug!
Wij hebben ruime ervaring met deze vragen en kunnen het naar praktische cursussen vertalen voor uw doelgroep en beroep. Bijvoorbeeld secretaresses, boekhoudkundig medewerkers, controllers, logistiek medewerkers, laboranten en analisten, kwaliteitsdienst medewerkers, etc.
TCA training heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van cursussen en trainingen voor bedrijfsspecifieke toepassingen.
Trainingen kunnen zowel op locatie als in de opleidingscentra van TCA training plaatvinden.

Een TCA cursus of opleiding kenmerkt zich door de praktische toepasbaarheid van wat geleerd wordt en aandacht voor de individuele cursist (kleine groepjes).
Wij beschikken uiteraard over deskundige docenten en voorzien u van uitstekend cursusmateriaal. Onze cursuslocaties beschikken over professionele software en hardware apparatuur. Verder zijn ze uitstekend geoutilleerd.
Een van onze opleidingsadviseurs neemt graag contact met u op om de invulling van uw opleidingswensen te bespreken.

Het overzicht van onze standaardopleidingen en trainingen vindt u hier.
Door het informatieformulier in te vullen wordt z.s.m. de gevraagde cursusinformatie toegezonden.