Data


TCA training verzorgt naast de basistrainingen en opleidingen ook vervolgcursussen en trainingen voor gebruiker en beheerder op alle actuele versies.
In de basiscursus Autocad of Bricscad leer je omgaan met een van de technische tekenpakketten (Autocad of Bricscad). De tekenaar die enige ervaring met zijn CAD pakket heeft merkt dat hij meer van het pakket wil weten om slimmer en dus sneller te kunnen tekenen.
Voor die tekenaar/ontwikkelaar is deze vervolg CAD-opleiding ontwikkeld. In de cursus wordt ingegaan op de geavanceerde tekentechnieken die met Autocad en of Bricscad mogelijk zijn.
Ook wordt ingegaan op het aanpassen van instellingen van Autocad/Bricscad zodat u zo gemakkelijk mogelijk kan werken.
De plotmogelijkheden van de nieuwe versies zijn aanmerkelijk uitgebreid.

Hier wordt uitgebreid op ingegaan, evenals de maatvoering mogelijkheden die in de basiscursus niet aan de orde gekomen zijn.

Het is aan te bevelen dat u enige tekenervaring heeft met één van de CAD-pakketten. Een basiscursus Autocad of Bricscad als vooropleiding is noodzakelijk. Heeft u geen CAD vooropleiding of is dat reeds lang geleden, dan kunnen we u na een intakegesprek een trainingsadvies geven.

De cursus opzet is zo gekozen dat onafhankelijk van vakgebied of branche de cursus gevolgd kan worden. De opdrachten zijn zo opgezet dat snel de verschillende Autocad/Bricscad commando’s aangeleerd worden. Met onze branchspecifieke opdrachten blijven de oplossingen gemakkelijker “hangen”.

In al onze cursussen wordt cursusmateriaal gebruikt van gerenommeerde uitgevers, aangevuld met door TCA-training ontwikkelde opdrachten.
Het cursusmateriaal is na de cursus een handig naslagwerk. In het boek zijn een aantal aanvullende opdrachten opgenomen die u zelf, op het werk of thuis, gedurende de cursus, als extra oefening kunt maken.

Alle begin is moeilijk daarom beantwoorden wij al uw e-mail vragen in de eerste maand na de cursus gratis.

Standaard worden per jaar een of meerdere cursussen in het voor- en najaar ingepland.


Cursusinhoud Vervolgcursus Autocad/Bricscad:


Cursusduur : 3 dagen
Cursusplaats : Bergen op Zoom, Goes, Antwerpen en online


De belangrijkste kenmerken van onze CAD cursussen:


Kortom al tijdens het volgen van onze basiscursus AutoCAD kunt u aan de slag. Loopt u na de cursus vast met een probleempje dan helpen wij u weer op weg.


Een selectie uit onze “CAD” klanten: