Data

Avond: 6, 13, 20 apr, 4, 11, 18 mei | Bergen op Zoom of Goes

Dag: 12, 19 apr, 3 mei | Bergen op Zoom of Goes


TCA training verzorgt naast de basistrainingen en opleidingen ook vervolgcursussen en trainingen voor gebruiker en beheerder op alle actuele versies.
In de basiscursus AutoCAD leer je omgaan met het technische tekenpakket AutoCAD. De tekenaar die enige ervaring met AutoCAD heeft merkt dat hij meer van het pakket wil weten om slimmer en dus sneller te kunnen tekenen.
Voor die tekenaar/ontwikkelaar is de vervolg gebruikerscursus ontwikkeld. In de cursus wordt ingegaan op de geavanceerde tekentechnieken die met AutoCAD mogelijk zijn.
Ook wordt ingegaan op het aanpassen van instellingen van AutoCAD zodat u zo gemakkelijk mogelijk kan werken.
De plotmogelijkheden van de nieuwe versies zijn aanmerkelijk uitgebreid.

Hier wordt uitgebreid op ingegaan, evenals de maatvoering mogelijkheden die in de basiscursus niet aan de orde gekomen zijn.

Het is aan te bevelen dat u enige tekenervaring heeft met AutoCAD of een ander CAD pakket. Een basiscursus AutoCAD als vooropleiding is noodzakelijk. Heeft u geen AutoCAD vooropleiding of is dat reeds lang geleden maar heeft u wel uitgebreide tekenervaring met AutoCAD dan kunnen we u na een intakegesprek een trainingsadvies geven.

De cursus opzet is zo gekozen dat onafhankelijk van vakgebied of branche de cursus gevolgd kan worden. De opdrachten zijn zo opgezet dat snel de verschillende AutoCAD commando’s aangeleerd worden. Met onze opdrachten blijven de oplossingen in AutoCAD gemakkelijker “hangen”.

In al onze cursussen wordt cursusmateriaal gebruikt van gerenommeerde uitgevers, aangevuld met in de afgelopen 15 jaar door TCA ontwikkelde opdrachten.
Het cursusmateriaal is na de cursus een handig naslagwerk. In het boek zijn een aantal aanvullende opdrachten opgenomen die u zelf, op het werk of thuis, gedurende de cursus, als extra oefening kunt maken.

Alle begin is moeilijk daarom beantwoorden wij al uw e-mail vragen in de eerste maand na de cursus gratis.

Standaard worden per jaar een of meerdere cursussen in het voor- en najaar ingepland.
Voor informatie en aanmeldingen
TCA training
Kokkelbank 8
4465 AP GOES
T. 0113 231055
info@tca-training.nl


Cursusinhoud Vervolgcursus AutoCAD:


Cursusduur : 6 dagdelen van 3 uur
Cursusplaats : Bergen op Zoom en Goes
Aanmelding : Tel. 0113 231055


De belangrijkste kenmerken van onze AutoCAD cursussen:


Kortom al tijdens het volgen van onze basiscursus AutoCAD kunt u aan de slag. Loopt u na de cursus vast met een probleempje dan helpen wij u weer op weg.


Een selectie uit onze “CAD” klanten: