Inschrijven

Inschrijven verloopt via de bit by bit website. Voor Autocad klik op inschrijven in de Autocad Basiscursus. Voor Bricscad klik op inschrijven in de Bricscad Basiscursus of vul het informatieformulier in.


Inhoud:

In deze basis CAD-opleiding leert u effectief en efficiënt werken met het ontwerp- en tekenprogramma AutoCAD of Bricscad.
In 4 dagen leert u vanaf het begin 2-dimensionale tekeningen te maken, aanpassen en printen. Onderdelen uit de cursus zijn bijvoorbeeld het tekenen van diverse objecten, teksten plaatsen, arceren, werken met Layers en maten invoeren.
Slimme tekentechnieken zoals het werken met bewerkingscommando’s, blocks en referentietekeningen komen aan de orde.
Het leren maken van gebruikersinstellingen en templates maken van de cursus een complete basiscursus.
U leert in deze cursus werken met de meest gebruikte commando’s zodat u snel tekeningen kunt maken, aanpassen en printen/plotten.
Alle commando’s en technieken voor het maken van standaard tekeningen wordt in deze cursus behandeld.
Efficiënt omgaan met het programma is een belangrijk onderdeel van de cursus, hierdoor kunt u snel een hoge productiviteit behalen.

De cursus is afgestemd op de wensen en behoeften van de startende CAD tekenaar. Enige tekenervaring is wel gewenst maar niet noodzakelijk.

De cursus opzet is zo gekozen dat onafhankelijk van vakgebied of branche de cursus gevolgd kan worden. De opdrachten zijn zo opgezet dat snel de verschillende commando’s aangeleerd worden. Met onze opdrachten blijven de oplossingen in gemakkelijker “hangen”.


Het meegeleverde cursusmateriaal is na de cursus een handig naslagwerk.

Om makkelijk en snel de beginprobleempjes te overwinnen zijn we standby voor een snel antwoord op uw vraag.Meer informatie over de onderwerpen die in de opleiding aan bod komen en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u via deze linken.

Voor Autocad klik op meer informatie over de Autocad Basiscursus. Voor Bricscad klik op meer informatie over de Bricscad Basiscursus

De verwerking van uw inschrijving loopt via onze bit by bit CAD-Academy