Data


In de opleiding Inventor basis leert u omgaan met het 3D tekenprogramma AutoCAD Inventor.
U leert in 4 dagen de belangrijkste tekentechnieken van Inventor toepassen in 3D tekeningen.

In de cursus wordt veel aandacht besteed aan aspecten als 3-Dimensionaal inzicht verwerven en tekenen afhankelijk van verschillende doelen. denk hierbij aan verschillen in het maken van een tekening voor productie of presentatiedoeleinden. Ook komen aspecten aan bod als het maken van 2-dimensionale tekeningen uit een 3-dimensionale ontwerptekening

U leert in deze cursus werken met de meest gebruikte commando’s zodat u snel tekeningen kunt maken, aanpassen en printen/plotten.
Alle commando’s en technieken voor het maken van standaard tekeningen wordt in deze cursus behandeld.
Efficiënt omgaan met het programma is een belangrijk onderdeel van de cursus, hierdoor kunt u snel een hoge productiviteit behalen.
Enige computervaardigheid (kennis van Windows verkenner) en (2-D) tekenervaring is wel gewenst.

De cursus opzet is zo gekozen dat onafhankelijk van branche de cursus gevolgd kan worden. De opdrachten zijn zo opgezet dat snel de verschillende AutoCAD Inventor commando’s aangeleerd worden. Met onze opdrachten blijven de oplossingen in Inventor gemakkelijker “hangen”.

In al onze cursussen wordt cursusmateriaal gebruikt van gerenommeerde uitgevers, aangevuld met door TCA ontwikkelde opdrachten.
Het cursusmateriaal is na de cursus een handig naslagwerk. In het boek zijn een aantal aanvullende opdrachten opgenomen die u zelf, op het werk of thuis, gedurende de cursus, als extra oefening kunt maken.

Alle begin is moeilijk daarom beantwoorden wij al uw e-mail vragen in de eerste maand na de cursus gratis.

Standaard worden per jaar een of meerdere cursussen ingepland in het voor- en najaar. Voor informatie en aanmeldingenInhoud van de opleiding Inventor:


Cursusduur : 8 dagdelen van 3 uur Cursusplaats : Bergen op Zoom, Goes en Antwerpen Aanmelding : Tel. 0113 231055


De belangrijkste kenmerken van onze CAD cursussen:

Kortom na het volgen van een van onze CAD cursussen kunt u direct aan de slag. Loopt u na de cursus vast met een probleempje dan helpen wij u weer op weg.


Een selectie uit onze “CAD” klanten:

>